Армада

armada

Лазер център АРМАДА

Лазер център АРМАДА – още една съществена причина да асоциирате Пловдив с младостта и красотата! Наричат ни лидери в областта на лазерната епилация. За нас това признание е гордост и отговорност, защото не можем да си позволим да предложим на клиента ни по-малко от най-доброто! Не просто се съобразяваме с тенденциозните стандарти, ние създаваме такива.

 

За съвършенството няма граници!

Нашите експерти са талантливи и опитни специалисти в лазерната епилация, които умело си служат с най-модерната техническа база и с внимание и опитност ръководят стремежа ви към по-красив външен вид.

Основното направление на дейността ни е лазерна епилация, макар че към нас може да се обърнете и за консултации, засягащи кожата на лицето и тялото лечение на обриви и възпаления, препоръчителна козметика за преди и след лазерна епилация и др.

С право днес за най-напредничав метод в сферата на обезкосмяването се счита безпроблемната лазерна епилация. Александритният лазер, използван в нашия център, е висш сегмент в развитието й – той ви спасява от нежеланите косми за сметка на кратковременни сеанси, протичащи без болка. Адаптивно се съвместява с особеностите на кожата и вида на окосмяването.

При нас ще намерите разумни цени за епилиране на всички лицеви и телесни зони, и то срещу сигурен резултат. Уютната атмосфера в център АРМАДА ще ви предразположи да се отпуснете и да се насладите на личното си време, посветено на това, което искате да бъдете – красиви, уверени в себе си, свободни и спокойни за здравето си.

 

Пожелайте си красота!

   Предлагаме ви:

  • най-ефективната технология, заслужила признанието и благодарността на многобройните ни клиенти;
  • висококачествени професионални услуги, безупречно отношение, ориентирани към желанията ви система и график на действие;
  • достъпност на цените, преференциални оферти, които ще улеснят избора ви чисто финансово;
  • принципност по отношение на хигиената и безопасността ви във всеки етап на процедурата.

 

Притежаваме Международен Сертификат за Качество ISO 9001:2008

iso 9001

 

 

Лазер Център Армада със Golden European Award For Quality and Business Prestige в категорията на Медицина и Естетика от World Business Assembly International Aristotle Committee

golden european award