Трайно Обезкосмяване

лазерна-епилация-пловдив-армада-14

Трайно обезкосмяване: мнения, но със съмнения

Нима вярвате на всичко, прочетено в Интернет за лазерна епилация пловдив? Опитвали ли сте да приготвите в кухнята си чудодейни отвари и смеси за обработване на проблемните участъци от кожата си? Да? Значи сте невероятно мотивирани да разрешите този деликатен проблем.Нужно е обаче да вложите енергията си в нещо по-рационално. Ефективното обезкосмяване е изкуство. От вас зависи дали ще е шедьовър.

Къде може да сбъркате?

  • Преди всичко в отношението към тялото си. В стремежа си към копринена кожа, хората понякога са склонни да опитват откровено вредни способи. Как може да си втривате сок от зелен орех, след като е всеизвестно, че той съдържа йод? Изгаряне на кожата е минималната неприятност, която може да е следствие от такива “ефективни” (по-скоро дефективни) средства.
  • Други смятат, че епилаторът е решението. И той е, само че за две седмици. Просто изскубва космите – “просто” да се каже, трудно да се понесе. Това е наистина болезнено, изисква издръжливост и свободно време. Появяването на новите косми след него е съпроводено от враствания.

Колко експерименти ще са ви нужни, колко похарчени средства за депилиращи лосиони или кремове за забавяне на растежа, за ексфолианти против появата на подкожни косми, за скъпи самобръсначки и епилатори с подвижни глави, за да разберете, че постигането на ефект вкъщи е “ала-бала”, а единственият вълшебен инструмент се казва лазерна епилация – наградата за вашето търпение!