Предимства на лазерна епилация

лазерна епилация 334

В съвременния свят на богато предлагане в сферата на услугите за разкрасяване и най-вече за обезкосмяване, изборът е голям, но винаги е труден. Най-лесният подход за селектиране на подходящата за вас, бюджета и целите ви процедура за премахване на излишното окосмяване е да сравните предимствата на различните подходи. Знаем добре, че най-хубавото на професионалната кола маска е, че обикновено тя се осъществява от дипломиран козметик. За бръсненето и епилирането, плюсът в липсата на каквато и да е болка. За епилирането в домашни условия пък хубавото е, че веднъж закупили си професионален и оптимален епилатор, повече няма да пръскате излишни пари за обезкосмяване. Какви обаче са предимствата на нововъзникналния метод за премахване на косъмчетата по тялото лазерна епилация?

Топ плюсове на днешната лазерна епилация, които ще ви накара да я изберете пред останалите методи!

Всички предимства на лазерна епилация на едно място

Ето ги и всички предимства на лазерна епилация на едно място. Прочетете ги и сами преценете за себе си дали това не е доста по-добър вариант в сравнение с депилирането или кола маската:

  1. Никаква болка по време на процедурите
  2. Друго сред всички предимства на лазерна епилация е дълготрайният ефект
  3. Възможност за трайно обезкосмяване, т.е. повече на брой сеанси, които завинаги да стопират растежа на косъма на определена област от тялото
  4. Отстраняване на досадните врастнали косъмчета
  5. Опция за селектирано въздействие върху точно определени косъмчета и техните фоликули
  6. Самото лазерно влияние има противовъзпалителен ефект върху човешката кожа
  7. Всеки самостоятелен сеанс на лазерна епилация върху определено място на тялото е много по-бърза от който и да е друг метод за обезкосмяване – дори и от бръсненето!
  8. Съвременната лазерна епилация има нулеви странични ефекти
  9. Надеждност във всяка процедура, тъй като днешната лазерна епилация се извършва само от медицински лица.