Международен Сертификат за Качество

лазерна-епилация-пловдив-армада-41

Лазерна епилация пловдив Армада с Международен Сертификат за качество ISO 9008:2008

Знаете, ли че премахването на излишното окосмяване по тялото е препоръчително да бъде извършвано от медицински лица? А знаете ли, че обикновените козметици не винаги са в състояние да ви предложат перфектно обслужване, придружено с необходимите умения, похвати и дори знания? Всичко това важи с пълна сила и за лазерната епилация. Нещо повече – като нововъведение в процедурите по премахване на излишното окосмяване, лазерната епилация в модерните лазер центрове задължително се осъществява от медицински лица – най-често от такива с опит или специализация в областта на дерматологията. Това гарантира професионално отношение, перфектен краен резултат и безупречно спазване на условията за безопасност. Всичко това е налице в лазерна епилация пловдив Армада, където винаги ще ви посрещнат с усмивка и същевременно ще ви дадат нужната допълнителна информация, консултация и разяснения за всяка една стъпка от процедурите. Тези подходи сочат, че в лазерна епилация пловдив Армада работят професионалисти и хора отдадени на работата си. Именно поради тези причини съвсем не е случайно, че този лазерна епилация пловдив Армада е единственият в лазерна епилация пловдив, удостоен с Международен Сертификат за качество ISO 9008:2008.

Какво представлява Международният Сертификат за качество ISO 9008:2008 и защо е важно той да бъде наличен в посещаемия от нас лазер център?

Международен Сертификат за качество ISO 9008:2008 не е просто титла, която нагледно удостоверява модерната база, перфектните кадри и уникалното отношение към клиентите в лазерна епилация пловдив Армада. Всъщност, този сертификат представлява официален документ, издаден от Световната организация по търговските стандарти. Издаването е вид удостоверяване, че фирмата е надеждна, има легален лиценз за упражянване на дейността си и покрива всички необходими стандарти, за да се нарече първокласен  лазерна епилация пловдив Армада е точно такъв и целият й персонал потвърждава това, като споделя, че усъвршенстването на работния процес и използваните техники всеки ден и всяка следваща седмица е тяхна основна задача и мисия!

Лазерна епилация пловдив Армада с Международен Сертификат за качество