Лидер на Лазерна Епилация Пловдив

лазерна-епилация-пловдив-армада-20

На какво Лазерна Епилация Пловдив АРМАДА дължи лидерското си място?

  • В него процедурата лазерна епилация пловдив се извършва с помощта на александритен лазер, в устройството на който е включен естественият скъпоценен камък александрит. Заради качествата на този минерал прeцrзността на лазера става несравнимо висока. А това позволява да се въздейства само на космения фоликул, без да се засяга обкръжаващата тъкан. Лазерният уред има голям обхват на действие, така че сеансът е краткотраен.
  • Екипът е изключително подготвен и съвсем внимателно ще обследва вашата кожа, за да предприеме действия с гарантирана безопасност и сигурност за вас. Процедурите се осъществяват при напълно спазени хигиенни изисквания и съобразно здравословното ви състояние.
  • Качеството е европейско, но цените са съобразени с българския средностатистически стандарт на живот. На финансовата стойност на услугата лазерна епилация пловдивповечето хора гледат като на дългосрочна инвестиция, защото при нея постигнатият ефект е много по-продължителен, в сравнение с други начини за обезкосмяване. Някои студия, предлагащи лазерна епилация, спекулират с това, за да завишат цените. Лазерна епилация пловдив АРМАДА печели от многобройното количество клиенти, а не от нереално високи цени.
  • Заради професионалния си успех в своята област на развитие Лазерна епилация пловдив АРМАДА– гр. Пловдив, е отличен с множество значими награди, най-престижните от които са Golden European Award и Международен сертификат за качество ISO 9008:2008. Те са обективно свидетелство за стандарта на обслужване, на който всички останали лазерни клиники гледат като на пример за подражание.

Лазер Център Армада