Лазер център АРМАДА с Golden European Award

golden european award

Лазер център АРМАДА е известен със своята коректност към всеки клиент и с високата резултатност на услугите. Благодарение на тези свои принципи успяхме да се превърнем в еталон за компетентност и качество в областта на козметичната процедура лазерна епилация – висшият пилотаж в сферата на обезкосмяването. Нашият висококвалифициран труд получи заслужено признание от страна на Световната Бизнес Асамблея. През 2015 година бяхме удостоени с почетната международна награда Golden European Award for Quality and Business Prestige, в категория “Медицина и естетика”.

Целта на тази награда е да стимулира преуспяващи бизнес компании, които да вдъхновят и други фирми със своите постигнати резултати, с успешните си стратегии на управление и с разбирането си за професионалната област, която развиват и обогатяват с дейността си. Тя се асоциира с европейските ценности, обединяващи идеята за взаимопомощ и подкрепа, защото Европа е много повече от име или географски факт. Европа означава качество, почтеност, сътрудничество и взаимно уважение.

Официалната церемония по връчването на призовете се състоя на 22 март 2015 г., в хотел “Четири сезона” в Истанбул. Номинациите бяха журирани от авторитетни лидери, управляващи световни бизнес учреждения. Организатори на събитието бяха World Business Assembly, Международен комитет “Аристотел” и Клуб на световните лидери. Повече от 1000 бизнес мениджъри представиха 35 държави в светлината на своите изключителни постижения в разнообразни бизнес сфери.

За Лазер център АРМАДА това престижно отличие представлява преди всичко професионален импулс и мотивация за постигане на още по-високи върхове в областта на бизнеса в услуга на хората. Осъзнаваме, че силата на просперитета е закодирана във вниманието към всеки детайл, ето защо нашите клиенти са удостоени с максималната ни отдаденост на техните очаквания. Мисията ни – да издигаме в култ красотата и да даряваме самочувствие на хората, е която ни зарежда и ни се отблагодарява с успех.

 

Приоритетно нейна е заслугата да сме лауреат на Golden European Award for Quality and Business Prestige.