Лазерът като оръжие

лазерна-епилация-пловдив-армада-12

В основата на действие на лазера е импулсното лъчение. Лазерният лъч има способността да прониква в слоевете на епидермиса, реагирайки на меланина и оксихемоглобина. По този начин светлинният лъч на лазера унищожава космения фоликул, възпрепятствайки за години напред възобновяването му.

Видове Лазери:

  • Рубиновият лазер се появява през 2000-та година и днес вече не се използва. Процедурите с този апарат са много болезнени и взаимодействат с меланина и в космите, и в кожата, което води до изгаряния.
  • Диодният лазер излъчва вълна с голяма дължина (800 нм), която прониква надълбоко в кожата и поради това не е дотам безопасна за организма.
  • Александритният лазер (видът лазер,който ние използваме) се препоръчва като оптимално най-добрият избор за епилация, защото почти никога не води до усложнения. Снабден е с ефективна система за местно охлаждане. Тя е като щит за чувствителността на дермалните клетки към лазерното въздействие. Най-качествено е действието му при наличие на светла кожа и тъмно окосмяване.

Без съмнение, оръжието трябва да е опасно за врага и безопасно за притежателя си. В борбата с нежеланото ни окосмяване най-верен съюзник би бил Александритният лазер – той може да ни осигури заслужената победа – здрава и безупречно красива кожа от Лазерна Епилация Пловдив!