Лазерна Епилация

лазерна епилация 2

Последните няколко десетилетия донесоха изключителен успех и популярност на всеизвестната вече за всекиго лазерна епилация. В днешни дни тя е позната като един от най-ефективните и оптимални способи за справяне с излишното окосмяване по тялото. Предимствата на модерната лазерна епилация пред траидиционните способи за обезкосмяване – от обикновено депилиране у дома до професионална кола маска в салон за красота – не са малко. За тях обаче ще ви разкаже всеки служител, работещ в лазер център – включително и нашите отлично подготвени и опитни медицински лица от лазер център АРМАДА. По-важното и интересното и най-вече по-рядко разясняването е как точно действа днешната лазерна епилация….Хайде заедно да открием защо!

Какво е влиянието върху косъма, предизвиквано от съвременната лазерна епилация?

Това, което прави с косъма лазерът (основна апаратура за лазерна епилация, като съществуват различни типове, но най-ефективният безспорно е александритният) е да го сгрява и затопля, но по метода на избирането (от гледна точка на неговото разположение и дебелина). Така, се засягат стволовите клетки на фоликула в косъма. По този начин съвременната лазерна епилация всъщност забавя растежа на космите, а в най-оптималният случай завинаги го елиминира.

Ще завършим тази информативна статия по повод традиционната лазерна епилация и с няколко полезни за знаене факти.

  1. Днешната лазерна епилация е еднакво подходяща и за жени и мъже, а също така и за младежи.
  2. Няма ограничение за никоя част от тялото освен околоочната зона, която може да бъде третирана с лазерна епилация.
  3. Минимален ефект от лазерна епилация се забелязва след 3 процедури, а максимален след 12.
  4. Изключително важно е медицинско лице да проведе вашия индивидуален курс по лазерна епилация – без значение от третираната зона – защото той ще ви разясни важни детайли относно това какво трябва да правите преди и след всеки сеанс.

В съвременния свят, диктуван от суетата и търсенето на вечната младост и безупречната красота, модерната жена се изправя пред нелеки избори. Така например, вземането на решение за най-качественото, безболезнено и дълготрайно премахване на нежеланото обезкосмяване, е от изключителна важност и същевременно препоръчително да бъде добре обмислено. От друга страна, практиката днес, показва, че Лазерна епилация става все по-предпочитана и използвана за тази цел. Причините за тази тенденция в областта на разкрасяването и козметичните процедури не са малко. Лазерна епилация се характеризира с минимален праг на болка, максимален ефект, който, между другото, трае далеч по-дълго време от обичайните и останалите по-остарели методи за обезкосмяване като епилиране, кола маска и така нататък. Ако все още не сте пробвали Лазерна епилация, вижте топ фактите, които трябва да знаете за нея.

лазерна епилация 4

  1. Най-често използваният вид лазер за епилация е така нареченият Александрит. Неговата иновативна технология позволява унищожаването на космеия фоликул за кратко време, без да предизвиква никакви рискове нито за кожата ви, нито за която и да е друга част от вашето тяло.
  2. Лазерна епилация с Александрит изисква различен брой процедури, респективно различна честота на тяхното повтаряне, в зависимост от конкретната зона на тялото ви. Не са изключени и разлики в индивидуалното поддаване на организма на този вид епилация, което също води до необходимостта от персонална програма за премахване на ненужното обезкосмяване за всеки отделен клиент.
  3. Лазерна епилация крие и редица допълнителни предимства – освен основната си функция – като например значително подсилване на локалния имунитет, лекуване на възпаления, възникнали преди приложението на уреда Александрит, а също така и намаляване на ефекта на врастналите косъмчета, който между другото, може да бъде особено болезнен в ред случаи.
  4. Лазерна епилация се прилага и на мъже, като единствената разлика в процедурите при тях е, че мъжете изискват повече посещения поради по-високото ниво на тестостерон в тялото им, което води и по-видимо и гъсто окосмяване.
  5. Ако се извършва на здраво тяло и кожа, Лазерна епилация не води до никакви странични ефекти.

лазерна епилация 334

Лазерна епилация е истинска революция в областта на разкрасяването и премахването на нежеланото обезкосмяване. Опитайте го и вие – няма да съжалявате!