Лазерна Епилация Пловдив

лазерна епилация пловдив-17

Допитвате ли се за съвет до приятелите си преди да предприемете нещо ново? Ако да – то запишете и лазер център „Армада” в листа с приятелите си, защото какъв по-добър съвет за лазерната епилация можете да получите освен професионалния!

Преди да извършите своята лазерна епилация трябва да знаете, че към нея има хиляди препоръки, които няма да са Ви необходими по простата причина, че лазер център „Армада” работи с последен модел Александритен лазер. Подобренията, които са внедрени в тази технология, й позволяват да обработва всеки фототип кожа (включително мулати и чернокожи) без да уврежда епидермиса. Следователно съветите, които до сега бяха валидни – ако сте с по-тъмна кожа да не се подлагате на лазерна епилация – отпадат. Бариерата бе свалена и по отношение на вида окосмяване – Александритният лазер премахва отлично всеки тип косъм. С него ще можете да отстраните нежеланото окосмяване без значение неговата дебелина и цвят.

Относно услугата лазерна епилация и съответните препоръки – може да прочетете и в интернет. Една от уловките там обаче е скрита в обема информация, която Ви се поднася. Често не откривате отговори, а напротив – бивате провокирани да си задавате още въпроси. Медицинските лица в център „Армада” с радост ще дадат изчерпателен отговор на всички Ваши запитвания.

Ето какво още трябва да знаете:

Около 3-4 дни преди процедурата по лазерна епилация не бива да се излагате на слънце. Това важи и за периода след обработката на зоната с лазер. Препоръчително е да защитите третираната област от слънчевите лъчи като ползвате висок фактор слънцезащитен крем.

Още при първото си посещение в лазер център „Армада” медицинските лица ще изследват Вашия фототип кожа и вид окосмяване, за да изготвят най-подходящата за Вас програма по лазерна епилация. Датите, които ще видите са датите на Вашите посещения. За да има лазерната епилация максимален ефект – окосмяването в зоната/зоните трябва да се третира периодично.

След края на първия сеанс по лазерна епилация ще забележите видими резултати – 20% намаляване на косъмчетата в зоната. Характерно за периода след манипулацията е опадането на увредените космени фоликули. В случай, че не окапят сами, можете лесно да ги премахнете с ръка.

Препоръчително е преди началото на процедурата косъмчетата в желаната за епилация област да са с дължина около 5 мм. По-този начин се постига по-голяма ефективност при обработка.

Ако имате още въпроси и искате да се уверите в качеството – заповядайте в лазер център „Армада” и вземете своята безплатна промо-процедура с Александритен лазер.

Очакваме Ви!