Лазерна епилация Пловдив мнения

лазерна епилация пловдив мнения

Казват, че ако си накарал поне един човек да се усмихне, денят ти не е минал напразно. В Лазер център АРМАДА всеки ден има смисъл, защото ежедневно ощастливяваме многобройните си клиенти и се радваме на тяхното удовлетворение.

Уважаеми клиенти, ние – екипът на АРМАДА – гр. Пловдив, високо ценим вашето доверие! Стремим се да правим всичко по силите си, за да ви предоставим качествено обслужване, а най-голямата ни награда са вашите положителни отзиви. Обратната връзка, която получаваме в мненията ви, за нас е най-съществен елемент от ежедневната ни работа за вашия комфорт. Ще споделим само част от изказванията, на които се основава професионалното ни самочувствие.

 

Наталия (24 г.):

От малък град съм, където основна тема на разговор всеки ден е това кой как изглежда… Затова за мен е важно винаги да съм в перфектна форма. За Лазер център АРМАДА научих от приятелка, с която заедно го посетихме и останахме очаровани от отношението към нас. Предстои ми трета процедура на цели крака, а приятелката ми, която имаше упорито окосмяване над горната устна, окончателно разреши проблема си.”

 

Тихомир (37 г.):

От години в летния сезон съм плажен спасител, а през останалото време на годината работя като фитнес инструктор. Не мога да си позволя компромиси с окосмяването по тялото и съм много щастлив, че открих Лазер център АРМАДА, да можеше да има повече такива места в България, където срещу парите си човек да получава услуга на европейско ниво!

 

Елеонора (28 г.):

Работя и уча едновременно и едва ми остава време за децата ми. Всичко, което ми спестява усилия, е добре дошло за мен, затова се спрях на лазерна епилация. Много съм доволна от услугите в Лазер център АРМАДА и най-вече от епилацията на бикини-зоната, защото за мен тя винаги е била най-трудоемка и за първи път резултатът не ме разочарова.

 

София (30 г.):

След като родих, заради нарушения в хормоните, имах проблем с нежелано окосмяване главно по лицето и шията. Няколко дерматолози ми препоръчаха лазерна епилация. Тук, в център АРМАДА, се отнесохте с голямо внимание и разбиране към мен, няма да забравя добрината ви, макар че вече от проблема няма и спомен!

Уважаеми клиенти, ние – екипът на АРМАДА – гр. Пловдив, високо ценим вашето доверие!