Лазерна епилация на ръце, подмишници

ЛАЗЕРНА-ЕПИЛАЦИЯ-ПЛОВДИВ

Лазерна Епилация Пловдив : Каквото и да правим, ръцете ни винаги са на показ. Те са важно средство в общуването ни с другите и видът им винаги впечатлява. Хубавите женски ръце са предмет на обожание от мъжете, а внушителните мъжки рамене са обект на възхищение от жените.

Ясно е, че окосмяването, растящо по ръцете, пречи на тяхната изразителност. За щастие, съществува технологията лазерна епилация, която може да ви се притече на помощ веднъж завинаги и да ви отърве от космите по красивите ви ръце. Не можем да пропуснем и подмишниците – тези толкова особени зони на човешкото тяло. Гъстите, тъмни косми, от които така искате да се отървете, растат интензивно там, и то при всеки мъж и жена.

Интересното е, че технологията лазерна епилация е особено ефективна при премахването именно на гъсто и тъмно окосмяване, каквото е то, както споменахме, винаги в областите на подмишничните ямки. А цените на този способ за ръце и подмишници са като цяло достъпни – той се оказва практически по джоба на всекиго. След няколко сесии ръцете ви изглеждат наистина перфектни, а подмишниците са чисти и гладки като на дете.

Лазерна епилация на подмишници

По време на епилирането лазерът засяга единствено космените фоликули, без да уврежда тъканта на кожата и без да облъчва вътрешните ви органи.

Основните причини толкова хора да не заменят за нищо на света удобната лазерна епилация са нейната бързина, ефективност и най-вече безболезнеността, която печели всички, защото, съгласете се, ежедневието на съвременния човек е достатъчно натоварено, за да се стресира той и с обезкосмителните процедури, на които подлага тялото си.

Останалите средства, използвани за отстраняване на космите под мишниците, като бръснене, механично отстраняване с депилиращи кремове, восъчни ленти или епилатор, са само временни решения, които са способни да изнервят и най-търпеливия човек с необходимостта да не повтарят непрекъснато. Освен това, заради деликатността (а понякога и свръхчувствителност) на кожата в тези участъци, често се получават силни раздразнения, отделни косми врастват в епидермалния слой на кожата, образувайки неестетичните гнойни възпаления (фоликулити).

Защо да не посветите времето си на неща, които искате да имате, вместо да го пилеете за такива, които искате да нямате – вашите косми например! Позволете на модерната техника да се справи с тях, докато вие се посвещавате на нещо далеч по-смислено и интересно.

Чрез лазерна епилация, предназначена за подмишниците, със сигурност се предотвратява възникването на евентуални опасни за здравето последици. Най-новите лазерни системи се понасят успешно от кожата, поради щадящото им действие върху нервните й окончания.

Премахването на нежеланото окосмяване днес е възможно за всеки тип кожа. Броят на сеансите за тотално отстраняване на космите се определя индивидуално от нашите експерти.

Пациентите ни се чувстват напълно комфортно по време на лазерна епилация. Заслугата за това е на медицинският специалист, който непрекъснато следи процеса, за да бъде адекватно посрещната всяка реакция на кожата – това е особено важно най-вече при чувствителните подмишници.

Унищожаването на фоликулите способства за трайно лишаване от нежеланото окосмяване.

За кого се препоръчва лазерна епилация?

Кожата на ръцете и на подмишниците е много чувствителна, по нея има много и твърде наблизо разположени капиляри, което е предпоставка за увеличаване на порязванията и врастванията. Колкото и голямо да е количеството на окосмяването по ръцете ви – тази процедура е за вас. Време е да преоткриете своите най-важни оръжия в общуването без думи.