Лазерна епилация на крака, подбедрици

лазерна-епилация-пловдив-7

Големи промоции от Лазерна епилация пловдив за Лазерна Епилация на Краката – едни от най-привлекателните части на женското тяло. Заслужено те са обект на постоянно обожание и поклонение от мъжете и неизчерпаем източник на вдъхновение за поети, философи и художници. Красотата им от векове е притегателен център на вниманието. Съвременните канони на сексапила изискват идеална гладкост и съвършенство на бедрата. Един от водещите по адекватност и надеждност сред методите за отстраняване на космите от краката е все по-популярната заради своята ефективност лазерна епилация.

Лазерна епилация за крака – кое я изстрелва на върха?

От десетилетия в пика на популярността сред козметичните услуги е лазерна епилация. Действието й е като с вълшебна пръчка. В действителност лазерната енергия се поглъща от меланина, намиращ се в космите ни, те се нагряват и така се унищожават до корен. В точката на действие на лазера не поникват нови косми.

Общо 4-6 сесии!

С активната помощ на лазерна епилация краката ви ще придобият желаната гладкост всичко на всичко за 4-6 сеанса. И не като с бръснач, кола маска или по-болезнения и от нея епилатор, защото с лазерна епилациясъвсем ще си спестите:

 • подкожните косъмчета, които преди не са ви давали мира;
 • възпаленията на кожата;
 • необходимостта от лично време и немалко количество средства, за да посещавате редовно салони за красота, предлагащи нетрайни обезкосмителни процедури.

Предимствата на лазера за краката са несравними с другите методи за отстраняване на окосмяването.

 • Техническото преимущество на александритния лазер се състои в бързото, безболезнено и атравматично премахване на космите от подбедриците.
 • Модерните възможности на оборудването в Лазер център АРМАДА свежда до минимум рисковете от усложнения и намалява времевия период за всяка сесия.
 • Високата ефективност на метода ви дава уникалната възможност да имате гладки крака за дълго. А защо не завинаги? Това е постижимо.
 • Епилирането в АРМАДА е равнозначно на това да скъсате веднъж завинаги с трудоемките и неефективни методи за депилация, в полза на водещия съвременен козметологичен метод.

Какво казват лекарите за лазерно епилиране на краката?

Дерматолозите смятат тази съвременна технология за високо ефективна и я определят като препоръчителна заради нейната безопасност. Прочетете съветите, които дават те на всеки, пожелал този траен и отличен метод за обезкосмяване:

 • Не проявявайте небрежност при избора на клиника, доверете се на лазерен център, който ви гарантира качество – съвременно техническо обзавеждане и добър медицински екип.
 • Лазерна епилация не се извършва върху кожа със загар. Така че седем дни преди нея – никакъв плаж и никакъв солариум. Също толкова време трябва да се лишите от споменатите удоволствия и след процедурата. Така ще стопирате появата на пигментации. При всяко излизане 10 дни след лазерна епилация използвайте слънцезащитен лосион за откритите зони на тялото си.
 • Необходимо е преди провеждането на лазерна епилация краката да бъдат избръснати за постигане на опитмални резултати. Ако космите ви на повърхността на кожата са дълги, значителна част от топлинното отделяне при лазерното лъчение ще се разпространи върху самата кожа, което може да доведе до микроизгаряния.
 • Този метод е неподходящ при наличие на диабет, екземи или злокачествени туморни образувания по кожата.
 • Влиянието на други заболявания върху възможността за прилагане на процедурата трябва да бъде обсъдено с вашия лекар.
 • Лазерна епилация се препоръчва като способ за обезкосмяване на краката.

 

Чрез телефонните номера или e-mail адреса, регистрирани на страницата ни можете да си запазите час за посещение в АРМАДА. По време на него абсолютно безплатно ще бъдете консултирани от компетентно медицинско лице.

Нашите специалисти ви гарантират, че ще се радвате на гладките си крака завинаги – бързо, много лесно, удобно и на добра цена!