Лазерна епилация мнения 2016

Лазерна епилация мнения 2016
Новата година вече е факт, а с нейното настъпване е време за промени. Едно от най-хубавите неща, които човек може да направи за себе си е да повдигне самочувствието си и да обича себе си. Понякога обаче това е много трудно, особено когато в битките с нежеланото окосмяване никога не излизаш победител. Има случаи, в които колкото и безнадеждно да изглежда – може да победиш, ако зад гърба си имаш подкрепата на услугата лазерна епилация.

Лазерната епилация определено е най-ефективния начин за постигането на дълготрайно обезкосмяване без болка. За целта в практиката се използват много лазери, чиято ефективност е доказана през годините. Съвременните уреди за лазерна епилация като лазер Александрит  обаче имат много по-широк обхват на работното поле и много по-висока плътност на енергията. Този вид модерен лазер за епилация бе признат от клиники в Европа и САЩ за най-ефективната технология при премахване на досадните косъмчета. Благодарение на работата си с него,  лазер център „Армада” спечели сърцата на хиляди клиенти и получи много позитивни мнения за работата си. През изминалата година центърът бе награден и с отличие Golden European Award For Quality and Business Prestige в категорията „Медицина и Естетика” на конференция в Истанбул.

Както досега, така и през 2016 година лазер център „Армада” ще продължи да Ви предоставя най-доброто от сферата на лазерната епилация и очаква Вашите лазерна епилация мнения и през новата година.

Центърът работи с последен модел Александритен лазер, а процедурите се извършват от висококвалифицирани медицински лица. Благодарение на модерната технология Вие може да епилирате всяка част от тялото и лицето си напълно безболезнено. Александритният лазер не уврежда кожата, а само корена на нежеланото окосмяване. Лазерният лъч, който бива излъчен се привлича от меланина в косъма и напълно безвредно за епидермиса достига до корена на окосмяването. Там светлинната вълна се преобразува във топлинна енергия с висока плътност и нанася трайна вреда на космената структура.

След извършването на лазерна епилация с Александритен лазер по кожата Ви не остават следи. Възможна е появата на леко зачервяване, което отминава за около час, но това се получава, ако имате твърде чувствителна кожа. В лазер център „Армада” Вие получавате не само дълготрайно обезкосмяване, а и индивидуално отношение. Медицинските лица ще Ви изготвят индивидуална програма за посещения, която ще Ви помогне да постигнете възможно най-добри резултати. Не забравяйте, че за всеки  човек броят сеанси е индивидуален. При изпълнение на Вашата програма от процедури е препоръчително да спазвате датите и съветите на специалистите.

Лазер център „Армада” очаква Вашите мнения и оценки и през новата 2016 година.

Заповядайте!