Къде e Лазерна епилация Пловдив?

лазерна-епилация-пловдив-армада-7

Център за лазерна епилация пловдив Армада се намира в центъра на град Пловдив.

Предлагаме трайно премахване на нежеланото окосмяване по лице и тяло, чрез най-новия модел апаратура на италианската фирма Quanta System, специално за лазерна епилация пловдив.

При лазерната епилация излъчената светлина се поглъща от пигмента в космените стъбла и фоликули и се трансформира в топлинна енергия, което води до тяхното загиване. По този начин светлината въздейства избирателно върху космените структури без поражения върху обкръжаващата кожа. Лазерна епилация е подходяща за мъже и жени, като при светла кожа и тъмни  косми е най-ефективна.

Най-новия модел апаратура на италианската фирма Quanta System, пригоден специално за лазерна епилация.

Характеристики:

  • Дължина на вълната 755 nm;
  • Без увреждане на кожата;
  • Комфорт и безболезност по време на процедурата.

Aлександритните лазери (755nm), които се предлагат на Европейския и американския пазар, като специализирани лазери за епилация са със завидни характеристики. Дължината на вълната е с най-висока селективност (755nm), голямото работно поле (Spot), достатъчната доставена плътност на енергията (Fluence), специфичната дължина на импулса (продължителност) и защита на кожата, осигурена от специализирана система за охлаждане (Cryo) правят александритните лазери ненадминати в областта на епилацията, лазерна епилация пловдив армада работи с александритните лазери.

Меланинът в стъблото поглъща лазерното лъчение в резултат, на което се произвежда топлина. Съседни клетки, които отговарят за генезиса и растежа на космите трайно се увреждат при улавянето на топлината. Необходимата топлина трябва да бъде правилно дозирана с цел селективно да повреди стъблото и папилата на космения фоликул, за да не се увреди кожата

Лазерът повлиява само косъма като оставя околната кожа незасегната. Всеки импулс на лазера отнема части от секундата и третира множество косми наведнъж. Лазерът третира област с големината на стотинка за около секунда. Малки части като горна устна например, могат да бъдат третирани за няколко минути, а по-обширни части като гръб за около час в лазерна епилация пловдив.

Забравете остарелите и краткотрайни методи за обезкосмяване!