Какво е Лазерна епилация?

лазерна-епилация-пловдив-армада-21

Лазерна епилация пловдив: Живеем във време, което не само е много забързано, но и много изискващо. Време, което кара самите нас да искаме най-доброто за себе си, да бъдем перфектни!

Но това е и времето, което работи в услуга на хората. Новите технологии с пълна сила навлизат в живота ни. Да кажем едно високо ,, Ура и да надникнем в едно от най – полезните открития за човечеството, грижещо се за доброто ни самочувствие –лазерната епилация.

 

  • За кого е предназначена лазерна епилация
  • Какво представлява лазерната епилация
  • За кои части на тялото е подходяща
  • Колко процедури са необходими
  • Болезнена ли е процедурата
  • Какво може да очаквате след лазерна епилация

  

   Лазерната епилация е подходяща както за жени,така и за мъже.

Тя е предпочитан метод на обезкосмяване за всеки, които иска дълготрайно гладка кожа.

Това е най-добрият метод, които ще ви избави от множество разходи и неудобството непрестанно да се тревожите за наболите косъмчета,като цената на самата услуга я прави достъпна за всеки,който желае да се подложи на процедури.

Всеки говори за какво служи лазерната епилация, но обяснено ли Ви е какъв е принципът на действие при тази услуга?

Самият уред, с който се извършва процедурата се нарича лазер. Лазерният лъч прониква в кожата без да е наранява,като най-важното условие е косъмът да се намира във фаза на растеж. Тогава се произвежда меланиновият пигмент (тъмния цвят ) на кожата и лъчът може да проникне в дълбочина.

Методът може да се приложи във всяка една проблемна зона на тялото, единствено зоната около очите няма как да бъде третирана.

 

Продължителността на процедурата е различна. Определя се от зоната,която ще бъде третирана.

Продължителността варира от минути до час.

 

Няма как да не се питате дали е болезнена процедурата.

Разбира се може да се усети дискомфорт,но това е нещо както нормално,така и напълно поносимо. При всеки човек прагът на болка е различен, затова няма как да се даде еднозначен отговор.

Ако желаете можете да се възползвате от обезболяващи или охлаждащи лосиони, които ще Ви помогнат в борбата с дискомфорта.

 

Самата процедура задължително се извършва от медицинско лице. Към него може да се обръщате както за всякакви въпроси, така и да споделите притесненията си.

 

 

За трайно обезкосмяване са необходими няколко процедури. Точният брой е различен при всеки човек.

Лекарят, които ще извърши процедурата ще даде най-точни указания, като вземе предвид устойчивостта на космените филикули във Вашето собствено тяло.