Лазерна епилация пловдив – изгодна и ефективна

лазерна-епилация-пловдив-армада-10

“Екстра”-окосмяването по лицето и тялото често е причина за сериозни психологически комплекси и асоциалност, най-вече при жените. Желанието за гладка и нежна кожа заставя да се замислим за епилирането й. И ето го въпросът – как да изберем качествен метод, който едновременно с това да не ни изпразни джобовете? Отговорът е лазерна епилация пловдив от Армада Лазер Център!

Стойност на лазерна епилация 

В днешно време с особена популярност се ползва процедурата лазерна епилация пловдив, цената на която винаги се оправдава, макар че първоначално изглежда по-висока от тази на други средства за обезкосмяване. Битуват некомпетентни слухове, че чрез лазерна епилация може да се причинят изгаряния или облъчване, но фактите обективно отричат това. Лазерът има достъп само до подкожната тъкан и няма отрицателно въздействие върху органите. На първо място безопасността, на второ резултатът е важен за всяка жена, която мечтае за възхитените погледи на околните. Е, най-отпред сред готовите да подкрепят мечтата стои лазерна епилация.

Тайната на метода е в абсорбирането от меланина в космите на лазерната енергия, от което кожата не страда, а вас не ви боли.