Екипът на Лазер център АРМАДА

лазерна епилация пловдив лекар

Най-големият гарант за качество и безопасност в Лазер център АРМАДА е висококвалифицираният лекарски екип, който се гордее с богат професионален опит в областта на козметичната процедура лазерна епилация. Центърът ни е лицензиран, оборудван е с техника от най-висок клас (Quanta System) и отлични специалисти, обучени за работа с нея.

Един от най-съществените фактори при лазерна епилация, с оглед на нейната ефективност и абсолютна безопасност, е водещият процедурата – човекът, който ще тества предварително кожата ви и спрямо нейните особености ще изготви персонален план за лазерна епилация, включващ предварителна подготовка, брой и параметри на сеансите, които ще бъдат насрочени във времето, последващи препоръки, междинни консултации и др. Нашите медици непрекъснато повишават нивото на своята компетентност. Това им дава възможност да се ръководят от индивидуален подход към всеки клиент, имайки предвид здравословното му състояние и обследваните характеристики на кожата.

   Принципите в работата на лазерните експерти в АРМАДА:

  • Професионализъм – вие няма да бъдете “опитно зайче” за тепърва прохождащи в бранша. При нас се използват само доказани техники и способи, адаптирани към особеностите на вашия организъм.
  • Достъпност – привърженици сме на политиката на разумните цени. Правим всичко възможно, за да бъдат предлаганите услуги постижими за хора с различно ниво на доходите. Като нов клиент получавате 20% отстъпка, а като редовен може да се възползвате от актуални промоции.
  • Качество – в Лазер център АРМАДА то е под постоянен контрол. Недопустимо е използването на неизпитани уреди или медикаменти, които са недостатъчно клинично проучвани.
  • Впечатляващо обслужване – няма посетител на център АРМАДА, който не се е възхитил на вниманието към себе си от страна на административния и медицински персонал, на отделяното време за консултации и информация. Тук ще бъдете приятелски посрещнати, за да се чувствате свободни да споделите всичко, което ви вълнува във връзка с обезкосмяването, жизнеността и красотата на кожата.
  • Ефективност – ще се уверите в нея след първото посещение!