АРМАДА с Международен сертификат ISO

iso 9001

Нееднократно Лазер център АРМАДА е доказал на клиентите си своя безспорен стандарт за обслужване, който е съизмерим със световните постижения в областта. За нас съвременната медицина е възможност, а желанията на клиентите ни са амбиция. Формулата за съчетаване на амбиции и възможности сработва отлично в нашия случай, защото ние се придържаме към ненарушими правила за абсолютен професионализъм.

Поредното и много стойностно доказателство за успешната среда, която сме създали, е това, че Лазер център АРМАДА се сдоби с Международен сертификат за качество ISO 9001:2008. По правило този документ се получава след независим одит, по време на който обстойно се наблюдава качеството на процесите на организация на съответните услуги, стриктно се следи обслужването на клиентите и се инспектират механизмите на управление.

В резултат на задълбочените проверки бе установено, че Лазер център АРМАДА напълно отговаря на изискванията за притежание на Международен сертификат за качество ISO 9001:2008. Нещо повече, ние сме единствените, които извършваме лазерна епилация в Пловдив, отговаряйки на тези международни изисквания за правилно функциониране.

Документът отразява присъщите за Лазер център АРМАДА:

  • цялостна ориентация към клиента и неговите необходимости, към безопасността му и към неговия комфорт;
  • високо ниво на компетентност на медицинския и административния персонал;
  • отлично мениджърство;
  • постоянни постъпки за самоусъвършенстване и развитие.

За нас в Лазер център АРМАДА всичко по-малко от най-доброто е неприемливо и не сме склонни на каквито и да е компромиси по отношение на високите цели, които поставяме пред себе си.

Уверяваме ви, че и занапред центърът ни ще продължи да поддържа все по-впечатляващи стандарти и да заема водеща позиция в медицинско-естетическите среди не само в Пловдив и в страната, но и в световен мащаб.

Непрекъснато повишаващата се компетентност на лазерните специалисти е право пропорционална на успеваемостта сред клиентите ни.

Очакваме да ни посетите или да се свържете с нас по телефона, или на нашия имейл адрес, за да бъдете по-подробно информирани относно гаранциите ни за качество.

Лазер център АРМАДА с Международен сертификат за качество ISO 9001:2008